Jack Link's Mixbox
Ontdek al de lekkere vleessnacks van Jack Link's met de Jack Link's Mixbox. De lekkerste beef jerky ter wereld maken vergt tijd en passie, en met meer dan 130 jaar ervaring kan je zeggen dat dat bij de Beef Jerky van Jack Link's wel goed zit Om deze heerlijke eiwitrijke snack te bereiden wordt het vlees in dunne reepjes gesneden, gekruid volgens een oud, geheim recept met een speciale mix van specerijen, en vervolgens langzaam gedroogd. Zo wordt 200 gram vlees omgetoverd in ongeveer 100 gram topkwaliteit Jack Link's Beef Jerky met wel 39 gram eiwit. De Jack Links Biltong is eiwitrijk, suikerarm, en heeft een heerlijke smaak die je rechtstreeks naar het zonnige Zuid Afrika transporteert. eze snack van gedroogd vlees wordt gemaakt door het vlees zorgvuldig te kruiden en marineren volgens het geheime recept van Jack Links, vervolgens langzaam te laten drogen in de open lucht, en uiteindelijk in dunne reepjes te snijden op de traditionele Zuid Afrikaanse manier. Iedere 100 gram van deze
Jack Link's
Verzendkosten: 6.95
Levertijd: Voor 23:59u besteld, volgende werkdag in huis.
Extra informatie
Merk | |
---|---|
Voorraad |
€12.99
Ontdek al de lekkere vleessnacks van Jack Link's met de Jack Link's Mixbox. De lekkerste beef jerky ter wereld maken vergt tijd en passie, en met meer dan 130 jaar ervaring kan je zeggen dat dat bij de Beef Jerky van Jack Link's wel goed zit Om deze heerlijke eiwitrijke snack te bereiden wordt het vlees in dunne reepjes gesneden, gekruid volgens een oud, geheim recept met een speciale mix van specerijen, en vervolgens langzaam gedroogd. Zo wordt 200 gram vlees omgetoverd in ongeveer 100 gram topkwaliteit Jack Link's Beef Jerky met wel 39 gram eiwit. De Jack Links Biltong is eiwitrijk, suikerarm, en heeft een heerlijke smaak die je rechtstreeks naar het zonnige Zuid Afrika transporteert. eze snack van gedroogd vlees wordt gemaakt door het vlees zorgvuldig te kruiden en marineren volgens het geheime recept van Jack Links, vervolgens langzaam te laten drogen in de open lucht, en uiteindelijk in dunne reepjes te snijden op de traditionele Zuid Afrikaanse manier. Iedere 100 gram van deze